Odkup karamboliranih in poškodovanih vozil 040 127 873

odkup karamboliranih vozil

Odkup karamboliranih vozil 040/127-873

Gotovinski takojšen odkup vseh vrst, tipov in znamk rabljenih poškodovanih, karamboliranih nevoznih vozil-avtomobilov(osebnih in dostavnih) ne glede na ohranjenost vrsto, naravo poškodbe in stanje vozila strara do 12 let.

Odkup in odvoz karamboliranih osebnih in terenskih vozil, avtomobilov, dostavnih vozil, kombijev, kamionetov, ceradarjev, kasonarjev, pick-upov in lahkih dostavnikov vseh znamk. Uredimo takojšen prenos lastništva in odjavo vozila iz prometa.

 

Vozila ki imajo karambolirane karoserijske dele, plastične PVC dele, aluminijaste dele, ALU platišča iz lahke litine, jeklena platišča (branike-odbijače, pokrov motorja-haube, blatnike, hladilnik vode in klime-kondenzator klime, svetlobna telesa-luči, vetrobranska stekla-šipe, vrata, stebrički, streha, krake, kolesa, armaturno ploščo-armature, podvozje).

Takojšen gotovinski odkup nudimo tudi za službena vozila, ki so na leasing, poškodovana, karambolirana. Pokvarjena, okvarjena, nevozna, ter vozila v kakršnikoli okvari.

Odkupujemo nevozna poškodovana. karambolirana vozila-avtomobile,kombije, dostavna vozila, ki imajo vse vrste poškodb in okvar.

nevozna vozila -poškodavana vozila -karambolirana vozila

totalke -močno poškodovana vozila –zgorena vozila

zanemarjena vozila -vozila v slabem stanju -podrsana vozila

-potopljena vozila -vozila primerna za nadomestne dele

-uničena vozila -močno karambolirana vozila

-vozila poškodovana od vandalizma -vozila iz katerih so bili pokradeni-odtujeni karoserijski in sestavni deli vozila -prevrnjena vozila

vozila ki imajo zvito, zamaknjeno, in poškodovano šasijo

zbita, nabita, zvrnjena, obtolčena,vozila ki so utrpela trk,ekonomske totalke.

vozila poškodovana od toče, vozila ki imajo zvito pločevino, zažgana vozila, vozila poškodovana na parkirišču, trčena vozila, vozila ki imajo korozijo-rja, zarjavela vozila, vozila kjer je potrebno avtomehanično in avtokleparsko popravilo karoserije, barve ter avtolaka.

Odkup karamboliranih vozil

Vnesite podatke o vozilu:

Vaše Ime

Vaš Email*

Vaš telefon*

Zadeva

Sporočilo

Pošlji Sliko: