Gotovinski osebnih in dostavnih vozil 040/127-873

Odkup vozil vseh vrst, tudi odkupujemo rabljena vozna osebna in dostavna vozila vseh znamk ter modelov dobro, srednje in slabše ohranjena.

Odkupujemo tudi službena vozila z veliko prevoženih kilometrov v kakršnemkoli stanju registrirana in neregistrirana tehnično izpravna in neizpravna vozila, kjer je potrebno popravilo da vozilo opravi tehnični pregled. Nudimo tudi odkup vozil kjer je potrebno poplačilo leasinga ali kredita.

Odkupujemo-kupujemo vse vrste, znamke in tipe lahkih dostavnih vozil. Vozilo lahko ima različne nadgradnje(kombiji, kiperji, poltovornjaki, hladilniki, avtovleke, kasonarji s ponjavo, ceradarji, dostavniki, furgoni, kamioneti in pick up) vozni in nevozni v dobrem, srednjem ali slabem stanju stari do 10 let. Dostavna vozila so lahko v kakršnikoli okvari, z napako ali s poškodbo(cela vozna, poškodovana, karambolirana, okvarjena, pokvarjena, v okvari, z okvaro motorja ali menjalnika, okvara turbine, okvara elektronike, z okvaro injektorjev-šob, z okvaro dovoda goriva).

Odkup dostavnih vozil s kesonom

Gotovinski odkup gospodarskih dostavnih vozil vseh vrst, nadgradenj, velikosti ter namembnosti. Odkup voznih in nevoznih gospodarskih dostavnih avtomobilov s kesonom ali cerado. Takojšen odkup dostavnikov s kesonom in službenih kombijev v okvari.

Odkup za gotovino poškodovanih dostavnih vozil in lahkih dostavniv vozil od gospodarskih družb.
Gotovinsko odkupujemo razbite karambolirane kasonarje in ceradarje za prevoz tovora. Odkup stolčenih ceradarjev in kasonarjev ne glede na težo poškodbe, lahko tudi totalka poškodovan.
Odkup zaribanih kamionetov in in prevrnjenih dostavnih vozil ki imajo šasijo z nadgradnjo.
Odkup zaletenih in zbitih gospodarskih vozil vrste šasija z enojno kabino ter šasija z dvojno kabino in nadgradnjo.
Odkupim dostavno vozilo vrste kason od firme, kjer je možno poračunati DDV.

Odkup dostavnih vozil furgon

Odkup dostavnih vozil furgon. Gotovinsko odkupimo dostavna vozila vstre zaprt furgon različnih dimenzij, H1, L1. H2, L2 ter H3, L3 od podjetij ter posameznikov kjer ni možno poračunati DDV.
Odkupujemo totalno poškodovane kiperje totalke in karambolirane poltovornjake ekonomske totalke. Odkup naletenih kasonarjev s cerado in zvrnjenih kasonarjev s ponjavo.

Odkupujemo tudi službena furgon vozila od pravnih oseb z veliko prevoženih kilometrov v kakršnemkoli stanju registrirana in neregistrirana tehnično izpravna in neizpravna vozila, kjer je potrebno popravilo furgon avtomobila da vozilo opravi tehnični pregled.
Kupim vse znamke dostavnih gospodarskih vozil ki se uporabljajo za opravljanje dejavnosti Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, MAN, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Renault Trucks, Seat, Toyota, Volkswagen.
Dobro takjšne plačilo preko transakcijskega računa.
Takojšen ogled na vašem podjetju ali domu, dobro plačilo in brezplačen odvoz odkupljenih dostavnih gospodarskih vozil z avtovleko.

Za vsa odkupljena vozila uredimo vse formalnosti v zvezi z odjavo gospodarskega vozila in prenos lastništva na novega lastnika.

odkup vozil
Vnesite podatke o vozilu:

Vaše Ime

Vaš Email*

Vaš telefon*

Zadeva

Sporočilo

Pošlji Sliko:

Leave a Reply