Odkup vozil v okvari, pokvarjenih in nevoznih vozil 040 127 873

odkup vozil v okvariOdkupujemo vozila v okvari ne glede na vrsto okvare od manjših okvar do večje okvare kjer je potrebna menjava ali generalno popravilo (motorja, ročnega menjalnika, turbine, avtomatskega menjalnika, avtoelektrike, pogonov in delov podvozja).

Imel sem smolo in se mi je pokvaril moj rabljen avto in malo brskam po spletu in se sprašujem kdo bi odkupil vozilo v pokvarjenem stanju?

Našli ste nas ki se profesiolnalno ukvarjamo z gotovinskim odkupom vozil v okvari po celi Sloveniji.

Odkupujemo avtomobile ki jim je totalno odpovedal motor, avtomatski menjalnik ali ročni klasični menjalnik.

Če se vam je pokvaril avtomobil in ne veste kaj bi z njim in že iščete preko interneta nekoga ki bi ga kupil vozilo v pokvarjenem stanju?

Ste na pravi spletni strani, kjer vam ponujamo odkup nevoznih pokvarjenih avtomobilov ne glede na težo okvare in stroške popravila.

Kupujemo vse vrste avtov in znamke avtomobilov ne glede na okvaro od lažjih okvar do težjih okvar, kjer je potrebna menjava pogonskega sklopa kot je mašina, turbo polnilnik ali sklopka komplet z potisno ploščo ter enomasnim ali dvomasnim vztrajnikom.

Pri normalni vožnji mi je samo nekaj počilo v motorju in se mi je avto ustavil. Popravljal ga ne bom ker sem ga imel v kratkem namen zamenjati.Ali kdo pozna podjetje ki se bavi z odpupom in popravilom starih nedelujočih vozil?

Priporočam vam podjetje z naslovom Odkup vozil, Gregor Škulj s.p ki bodo posrbeli za korekten odkup vašega rabljenega jeklenega konjička, seveda pa vam bodo tudi nedelujoč avto brezplačno odpeljali tako da ne boste imeli še kakšnih stroškov z odvozom.

Kupijo prav vse avte ki so pokvarjeni lahko tudi z večjo okvaro, kjer je potrebno generalno popravilo ali pa menjava določenega okvarjenega dela na vozilu.

Ste lastnik pokvarjenega avtomobila in vam je vaš mehanik dal tako visok predračun za popravilo tako da ste se v trenutku odločili da ne boste več popravljali ter ulagali denar v staro vozilo in bi ga radi hitri prodali za gotovino brez dodatnih stroškov ki so povezani z eventuelnim popravilom?

Odkupimo prav taka vozila osebna, enoprostorce, karavane, coupeje, kabriolete, dostavnike, kombije ter gospodarska dostavna vozila ki so zaribana tako močno da je olje izteklo iz motorja in motor ne obrne več.Odkup vozil z avtomatskim samodejnim menjalnikom, ki je pokvarjen do te mere da ne prestavlja več ali pa celo blokira tako je vozilo popolnoma nevozno nefunkcionalno.

Rad bi prodal pokvarjen avto ki me je pustil na cedilu.Komu naj prodam avto ki ne funkcionira več?

Kupimo avte ki imajo vse možne okvare ki se lahko zgodijo na rabljenem avtu od manjših popravil ali rednih vzdrževalnih servisov kje se menja pogonski zobati jermen ali veriga do večjih generalnih servisov kjer je potrebno zamenjati bate, ojnice, glavno gred, blok motorja, injektorje ali glavo motorja.
Kaj pa če se je avto pregrel in zakuhal?Ali odkupujete tudi taka vozila ki imajo zvito glavo motorja?
Seveda saj smo usmerjeni prav v odkup avtov ki so obstali na cesti zaradi pregrevanja motorja ali okvare na hladilnem sistemu.
Naše podjetje kupuje tudi avtomobile ki jim je šla turbina, motorna elektronika, šobe ali diesel črpalka.
Brezplačno odpeljemo in kupimo za denar takoj vozila ki imajo obrabljene ojnične ležaje, izrabljeno ali zlomljeno glavno gred motorja, odtrgan ventil v glavi motorja, odtrgano ojnico, preluknjan blok motorja, izrošeno ali zlomljeno odmično gred sesalno ali izpušno.
Imam bencinski avto ki je dodatno predelan na avtoplin LPG in se mi je pokvaril. Mehanik je dal mnenje za je skurilo ventile ter da se ja avto pregrel.
Pridemo iskat tudi avte ki imajo pogon na plin v kombinaciji z bencinom ne glede na težo in vrsto okvare ki je posledica predelave vozila
Odkupim tudi avto ki ima pogon na bencin, diesel, hibridni pogon ter avtomobile ki so bencinski ki imajo dodatno vgrajen plin LPG oziroma utekočinjeni naftni plin.

 

Vnesite podatke o vozilu:

Vaše Ime

Vaš Email*

Vaš telefon*

Zadeva

Sporočilo

Pošlji Sliko: